Aktiviteter


Fisketurer:

Vi arrangerer fisketurer med MB Bast 1 og sjarken ”Vikingfjord”. Begge har lokalkjente skippere og farvannet rundt Herdla har mange gode fiskeplasser.

Herdla Golf ligger vakkert til midt på Herdla med storslagen utsikt over Hjeltefjorden og Herdlefjorden. Ny spennende 9 hulls bane åpner i mai 2009. Banen er designet av den kjente skotske banearkitekten Greame Webster. Den gamle 6 hulls banen vil være åpen frem til den nye banen åpner. Herdla golf arrangerer også firmaaktiviteter.

Herdla Museum er et natur-, kultur- og krigshistorisk museum bl.a. med en meget interessant utstilling om begivenhetene på Herdla under 2. verdenskrig. Vi bestiller gjerne omvisning for grupper utenom vanlig åpningstid.

Båtutleie. Vi disponerer 21 og 22 fots snekker med 10 HK diesel, elektrisk start og ekkolodd, fire 15 fots Askeladden med 9,9 HK outboard og en 25 fots NB Fisher med 30 HK diesel og ekkolodd. Redningsvester er inkl.

Valen, det flate området helt nord på Herdla er et nydelig turområde. Her kan du se ruiner etter anleggene fra krigens dager, rester av flyplassen, her er nydelige sandstrender avbrutt av noen fantastiske rullesteinsstrender. Området er spesielt kjent for det rike fuglelivet, over 200 forskjellige arter er observert og her er observasjonsposter for fugleentusiaster.
AddMe - Search Engine Optimization